Categories
nieuws

Maatschappelijk werkers gebruiken PIA

Yes! We gaan op ontdekkingsreis! Wij zijn namelijk van start gegaan met een nieuw initiatief binnen ons team Maatschappelijk werk en binnen ons team Geld & Recht van Surplus. Ons innovatieve experiment verkent de mogelijkheden van MIJNPIA-technologie. Kunnen we deze inzetten om zowel onze medewerkers te ondersteunen en ontlasten maar ook zodat onze cliënten eerder hun persoonlijke doelen kunnen behalen en patronen kunnen doorbreken?

We weten en herkennen namelijk allemaal hoe lastig het kan zijn om bestaande patronen te doorbreken. Daar helpen we graag zo goed mogelijk bij. Daarom stellen we ons de vraag of MijnPia kan bijdragen aan een meer gefocuste en actieve aanpak, niet alleen tijdens fysieke afspraken, maar ook om thuis getriggerd te worden, op een leuke en goede manier, om aan je persoonlijke doelen te werken. We zijn erg benieuwd en gaan met vol enthousiasme aan de slag, waarbij we continu feedback ophalen van zowel de medewerkers als de cliënten die deelnemen.

Samen met Dave van Ierland, stagiaire bij Mens & Techniek Avans Hogeschool, Romelia Simon, Linda van Loo, Angela Tode, Tessa Grevenhof en ontwikkelaar Jack van Dooren, omarmen we vol enthousiasme dit avontuur.

Geschreven door: Van Daniëlle Ritsema Innovatieadviseur Welzijn Surplus / Projectleider Digivaardigheid

Bron: Linkedin