10% Ledenkorting Oude en Nieuwe Land

MijnPia is de Persoonlijke Interactieve Assistent voor zorgondersteuning en leefstijlcoaching via WhatsApp. Voor jong en oud, overal en op elk gewenst moment. Behoefte aan structuur, bescherming en begeleiding? Aan activatie, ontspanning, veiligheid en contact? Pia heeft en geeft het allemaal. Nieuwsgierig? Bekijk video.

Pia is ontwikkeld voor de mantelzorg, personal trainers,de jeugd- en ouderenzorg, verslavingszorg en (geestelijke) gezondheidszorg. Pia: zelfstandig in zelfzorg.

Moeite met dag- of nachtstructuur? Pia geeft regelmaat en stabiliteit. Persoonsbepaald en op gestelde tijden stuurt ze reminders voor onder meer medicijninname of tandartsafspraak. Of biedt ze ontspanning en entertainment. Berichten, herinneringen en vragen zijn voor alle dagen van de week en met automatische herhaling in te stellen. Eenmaal ingeregeld, doet Pia haar werk. Zo levert de interactieve assistent meer zorg en minder zorg(uren).

Op zoek naar een gezondere leefstijl? Pia assisteert bij specifieke programma’s voor fysiek en mentaal welzijn. Bijvoorbeeld in de strijd tegen diabetes, obesitas of een verslaving. De interactieve assistent helpt bij het stellen en behalen van nieuwe doelen. En bij het duurzaam aanleren van nieuwe, betere gewoontes. Hoe? Bijvoorbeeld met activatie- en controlevragen. Ben je al buiten geweest? Heb je gesport, boodschappen gedaan, fruit gegeten… Per vraag/antwoord is aan te geven of, en naar wie een notificatie wordt verstuurd.

Eerstelijns contact

Pia werkt 24/7, overal. Naast het bieden van tips en reminders, stelt ze ook regelmatig welzijnsvragen. Hoe voel je je vandaag? Heb je je medicijnen ingenomen? Bij een negatieve reactie of helemaal geen reactie gaat er automatisch een notificatie naar de (mantel)zorgverlener. Ook kan de gebruiker altijd zelf een berichtje sturen. Pas bij ontvangst van een bericht of notificatie is actie gewenst.

Hoe het werkt

De Persoonlijke Interactieve Assistent maakt gebruik van meest populaire (chat)-app in Nederland: WhatsApp. Reminders, berichten en vragen in tekst, beeld en geluid zijn via het dashboard MijnPia vooraf in te stellen en te agenderen. Gebruikers zelf hoeven niets in te typen: antwoordknoppen doen het werk. Dit maakt de assistentie laagdrempelig en eenvoudig, geschikt voor jong en oud.

Voldoende drinken tegen uitdroging

MijnPia

Alle functies van de uitgebreide standaard Pia zijn in te stellen via het dashboard: MijnPia. Het versturen van berichten en vragen is via een agenda te plannen. Deze inhoud bestaat uit vrije tekst, aan te vullen met beeld, video en audio. De inhoud, inclusief antwoordknop en een reactie daarop, is 100% te personaliseren. Dit betekent (mantel)zorg op maat voor iedere cliënt en elk familielid.

Gratis abonnement op een persoonlijke assistent

In samenwerking met Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land geven we een jaarabonnement weg. Wilt u daar kans op maken? Mail dan naar info@uwledenvereniging.nl waarom u MijnPia wilt uitproberen. Voorwaarde is wel dat u uw bevindingen deelt in onder andere een van de komende uitgaven.

10% Ledenkorting

Bent u lid van Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land dan kunt u gebruik maken van de 10% ledenkorting. De korting is maar liefst een jaar lang geldig. Mocht u een abonnement hebben afgesloten en het gratis abonnement hebben gewonnen, dan krijgt ue uiteraard uw geld terug gestort.

10% KORTINGSCODE: oudeennieuweland

In slechts een paar minuten kan Pia uw Persoonlijke Interactieve Assistent zijn.